Scala Maintenance is ons software-onderhouds- en upgrade-programma. Uw Scala Maintenance actueel houden geeft u toegang tot alle updates en upgrades, waaronder grote releases voor uw suite van Scala-producten.

Voordelen

Nieuwe functies. Ons ontwikkelingsteam spendeert honderden uren per week aan het opnemen van nieuwe functies en voordelen met toegevoegde waarde in het softwareplatform. Met Scala Advantage kunt u profiteren van alle nieuwe onderdelen en functionaliteit die wij toevoegen tijdens de looptijd van uw overeenkomst om maximale prestaties te bereiken bij het voldoen aan uw communicatie doelstellingen.*

Verbeterde functionaliteit. Wij luisteren! De feedback van klanten drijft verbeteringen voor ons product en uw productiviteit aan. Onze ontwikkelingsteams over de hele wereld werken voortdurend om Scala sneller, soepeler en robuuster te maken.

Bijbehorende toepassingscompatibiliteit. Naarmate er nieuwe versies van toepassingen zoals Flash en Photoshop vrijkomen, implementeren wij deze compatibiliteit in onze producten.

Bugfixes. We zijn trots op de rotsvaste kwaliteit en stabiliteit van onze software. Scala Advantage geeft u toegang tot de nieuwste bugfixes.

Spreek met onze Experts

Scala gaat verder dan traditionele narrowcasting oplossingen. Door de jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van digital signage kunnen wij u in de wereld van Digital Signage het beste advies geven over de vele mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze narrowcasting experts staan voor u klaar met maar liefst:

  • 25 jaar ervaring
  • 500 partners
  • aanwezigheid in 90 landen
  • actief op meer dan 500.000 schermen

Ook Amsterdam RAI , Rabobank, Argos, IKEA, Tommy Hilfiger, TMobile, Carrefour, Colruyt, Shell, Esso, McDonalds, Burger King,  DNB en vele anderen maken al gebruik van Scala Narrowcasting oplossingen.


Kortom neem vandaag nog contact met ons op!

Vul het formulier in of bel ons.

Contact opnemen

[contact-form-7 id=”67″ title=”Standaard Contactform”]