Het Scala Partnership Program brengt een selecte groep van deskundige partners bijeen die zorgen voor de nodige componenten die vereist zijn om de meest innovatieve digital signage systemen die beschikbaar zijn te leveren.

Voordelen

  • Gelegenheid om de verkoop te maximaliseren en extra inkomsten te genereren door een “Solutions Seller” te worden
  • De mogelijkheid om snel nieuwe markten te betreden door gebruik te maken van het Scala-merk – en Scala’s 25 jaar ervaring
  • Hulp bij het identificeren van nieuwe kansen op de markt met uw verkoopteams – Scala zal u pre-gekwalificeerde verkoopleads sturen!
  • Concurrentievoordeel – Digital Signage is de weg van de toekomst en Scala is de marktleider
  • Training en ondersteuning van wereldklasse staan tot uw beschikking op wereldwijde basis

Solution Sales Partners

zijn voornamelijk systeemintegrators die deskundig zijn in Scala-implementaties en die Scala-licenties verkopen, maar het kunnen ook marktleidende aanbieders van diensten zoals training en verticale marktkennis zijn.

Service Partners

zijn bedrijven die diensten aanbieden waaronder systeemintegratie en -installatie, maar die meestal geen Scala-licenties verkopen. Vaak doen ze werk op onderaannemerbasis met Scala Solution Sales Partners bij signage-implementaties.

Content Partners

zijn bedrijven die diensten voor de creatie van content bieden, maar die meestal geen Scala-licenties verkopen. Vaak doen ze werk op onderaannemerbasis met Scala Solution Sales Partners bij signage-implementaties.

Network Operator Partners

zijn bedrijven die Scala-netwerken hosten voor subklanten of bedrijven die eigenaar zijn van hun eigen Scala-netwerk waarin ze opereren voor winst. Deze bedrijven streven naar het bieden van een volledigere horizontale of verticale marktoplossing door het hosten of wederverkopen van Scala-producten. Deze oplossing kan worden verkocht aan eindgebruikers onder het merk van de netbeheerder. Deze categorie omvat traditionele netbeheerders en die partners die toegang wederverkopen aan Scala’s gedeelde hosting diensten.

Platform Partners

zijn marktleiders in het leveren van de vooraf geconfigureerde hardwaresystemen waarop de toepassingen van Scala draaien. Deze producten zijn meestal hardwaresystemen of displays met geïntegreerde PC-type hardware en kunnen worden verkocht via Solution Sales Partners.

Technology Partners

zijn bedrijven van derden die de klanten van Scala voorzien van software- of hardwareproducten die een aanvulling vormen op, samenwerken met en waarde toevoegen aan de toepassingen van Scala. Deze producten vereisen geen specifieke integratie met Scala-software. Deze groep kan technologieën omvatten zoals schermaanbieders, advertentieaggregators, reclamebedrijven of andere software of hardware die toegevoegde waarde toevoegt voor Scala-klanten.

 

Neem contact met ons om een Scala Certified Partner te worden.

Contact opnemen