Mogelijkheden

Mensen de weg wijzen in een grote faciliteit of gebouwencomplex is geen gemakkelijke taak. En wat voor bedrijf, organisatie of instelling u ook heeft, de routingen zijn altijd dynamisch. Denk aan aanpassingen door verbouwingen of onderhoud of panden en ruimtes die van eigenaar wisselen. Of wat te denken van de continue stroom van nieuwe bezoekers die allemaal de weg willen weten naar hun vliegtuig, afspraak of favoriete winkel. Met Scala Digital Wayfinder heeft u een systeem in handen waarmee u routes en plattegronden eenvoudig kunt aanpassen en uw bezoekers makkelijker en sneller naar de juiste plek loodst.

  • Personaliseer en customize de content met bijvoorbeeld logo’s, video’s en social media widgets voor een warm welkom.
  • Koppel de wayfinding software aan uw reserveringssysteem. Handig voor bijvoorbeeld locatieverhuurders die voortdurend samenwerken met andere organisatoren want alle content kan vooraf geprogrammeerd worden.
  • Koppel databases aan het digitale bewegwijzeringssysteem voor gepersonaliseerde routebeschrijvingen. Zo kunnen bijvoorbeeld bezoekers van ziekenhuizen een routebeschrijving naar de kamer van de te bezoeken patiënt af laten drukken.
  • Wijs winkelpubliek eenvoudig de weg naar de winkels met hun favoriete (merk)product door ze de betreffende productnaam in te laten toetsen in de wayfinder.
  • Verhoog tegelijkertijd de service en de omzet. Zo kunnen vliegtuig passagiers het gatenummer vinden door hun vluchtnummer in te toetsen en daarnaast krijgen ze te zien  waar ze op de weg ernaartoe nog wat kunnen eten en drinken.
  • De displays zijn voorzien van wifi modems waardoor ze draadloos aan te sturen zijn. Dit maakt installatie in bestaande gebouwen bijzonder eenvoudig.