Met Scala Narrowcasting Software kunt u zelf makkelijk en snel content creëren en beheren. U kunt zowel centraal als decentraal aansturen wie waar en wanneer bepaalde content te zien krijgt. Ook kunnen boodschappen ad hoc en automatisch aangepast worden op basis van locatie eigenschappen zoals weer, taal en valuta.

Met de software van Scala Narrowcasting heeft u een betrouwbaar product in handen. Met meer dan 500.000 schermen en honderdduizenden players in ruim 100 verschillende landen, mag Scala met recht een stabiel en bewezen platform genoemd worden.

De software van Scala is makkelijk te koppelen aan verschillende bronnen zoals kassa- of voorraadsystemen. Met Advanced Analytics meet u de effectiviteit van uw communicatie en kunt u deze direct optimaliseren.

Betrouwbaar

Scala is een stabiel en bewezen platform. Scala Technologie draait wereldwijd op verschillende platformen die op hun beurt vele schermen aansturen. Wanneer u kiest voor Scala kunt u rekenen op de rotsvaste stabiliteit en betrouwbaarheid van Scala Technologie.

Voordelen

 • De netwerken, waar onze software op draait, hebben 24/7 betrouwbaarheid wat ervoor zorgt dat voortdurend toezicht en onderhoud niet nodig is.
 • Scala Player speelt uw content altijd af, ook tijdens netwerkonderbrekingen of aanpassingen van de content.
 • Scala Narrowcasting Software werkt betrouwbaar op verschillende soorten data infrastructuur.

Eenvoudig

De software van Scala is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een ontwerp module (Designer) een beheer module (Content Manager) en een afspeel module (Player). Met Designer maakt u makkelijk zelf content, welke u in Content Manager op een eenvoudige wijze kunt beheren met behulp van afspeellijsten en vervolgens kunt inplannen op de digitale displays.

Voordelen

 • Volledige controle met Content Manager. Met deze beheer module logt u gemakkelijk in op desktop, tablet en mobiel en scheduled en beheert u uw boodschappen op honderden of zelfs duizenden schermen.
 • Maak een eigen ontwerp, kies uit de vele sjablonen en pas deze aan naar uw huisstijl of gebruik marketingmaterialen die gemaakt zijn met uw favoriete tools.
 • Maak eenvoudig gebruik van animatie en video.
 • Voeg live widgets toe voor actuele nieuwsberichten of koppel social media accounts aan het scherm.

Flexibel en schaalbaar

Scala Narrowcasting Software is een flexibel en schaalbaar kant-en-klaar product. Heeft u specifieke wensen en behoeften dan kunnen wij de software op maat aanpassen. Met onze software beschikt u altijd over de nieuwste technologie en kunt u snel anticiperen op groei en ontwikkelingen van uw bedrijf.

Voordelen

 • Communiceer effectiever door integratie van verschillende informatiesystemen.
  • Beschik altijd over de nieuwste software en technologiën
  • Bepaal zelf op welk tijdstip van de dag, op welke locatie en aan welk publiek uw boodschap getoond wordt.
 • Selecteer zelf uw hardware; Scala draait op een brede range computer hardware en displays.
 • Upgrade of voeg eenvoudig schermen toe.
 • Breid eenvoudig het aantal gebruikers uit terwijl uw netwerk groeit en beheer de gebruikerstoegang op verschillende niveaus.

Connected Café

Bestellen van koffie zal nooit meer hetzelfde zijn. Dit gaat sneller en eenvoudiger dan ooit van te voren, met behulp van onze speciaal ontwikkelde zelfservice-applicatie. U hoeft geen ouderwets nummertje meer te trekken, zodra klanten in de buurt van de koffiebar zijn,worden zij met behulp van beacon-technologie gedetecteerd. Op deze manier plaatsen klanten een bestel, deze wordt automatisch naar de Barista doorgestuurd.

Zodra de koffie klaar is, ontvangen de klanten via de telefoon een melding, tevens wordt hun foto op het grote scherm getoond. U verliest geen tijd meer door op uw koffie te wachten!