Of u nu net begint of uw kennis wilt uitbreiden, wij beschikken over diverse trainingen voor Scala Certified Partners, alsook voor nieuwe en bestaande klanten. Trainingen worden regelmatig gehouden op verschillende locaties door ervaren Scala-experts.

Scala Training voor eindgebruikers

Deze training is uitsluitend voor eindgebruikers van Scala 5 software. We definiëren eindgebruikers als mensen die ons product zouden gebruiken om hun werk uit te voeren. De tweedaagse basiscursus behandelt essentiële onderwerpen in elk van de Scala 5 softwarecomponenten, zodat studenten ScalaScripts kunnen maken, opslaan, wijzigen en publiceren met behulp van Scala Designer, en deze scripts kunnen gebruiken om afspeellijsten, planningen en kanalen te maken in Scala Content Manager. Vereisten: Deze training is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren hoe Scala 5 te gebruiken. Er is geen voorafgaande Scala-ervaring nodig, maar de studenten moeten wel beschikken over elementaire computerkennis.

 

Gecertificeerde Scala-training voor technici

Deze cursus is uitsluitend op maat gemaakt voor onze Scala Certified Partners en is nodig voor Scala 5 certificering. We definiëren Scala Certified Partners als bedrijven die diensten en oplossingen bieden voor het implementeren van digital signage netwerken over de hele wereld met behulp van Scala-software. De training zal studenten leren om elk van de Scala-softwarecomponenten te installeren en te configureren, basisinhoud te creëren in Designer en naar Content Manager te publiceren, en vervolgens de spelers in het netwerk te updaten. Deze cursus geeft u de basis die u nodig hebt om eindgebruikers te ondersteunen bij de toepassing van onze software. Resellers/partners zullen ook leren hoe de netwerkstatus te controleren en problemen op te lossen, en hoe de ondersteunings- en licentiëringssystemen van Scala werken. Vereisten: De training is bestemd voor technisch personeel bij Scala Certified Partner bedrijven die InfoChannel 5 netwerken zullen installeren en onderhouden. Enige eerdere ervaring met het product is nuttig maar niet noodzakelijk. Studenten moeten beschikken over een praktische kennis van Windows, firewalls, web- en databaseservers.

Geavanceerde Scala Graphic Designer training

Deze cursus voor gevorderden, ontworpen voor grafici en video-editors, behandelt creatieve implementaties van geavanceerde methoden met behulp van Scala Designer en ‘best practices’ in mediacodering en -beheer. Vereisten: Studenten moeten eerst de training voor eindgebruikers of gecertificeerde technici hebben afgerond, maar ook praktische kennis van Scala Designer hebben. Daarnaast moeten studenten ervaring hebben op een van de volgende gebieden: Grafisch ontwerp, video-editing en animatie.

Geavanceerde Scala-training voor programmeurs

Deze gevorderdencursus voor programmeurs behandelt de implementatie van programmeringsmethoden en -technieken in Scala 5, die gebruik maken van de dynamische aspecten van ScalaScript en andere talen van het Scala-platform om te communiceren met gegevensfeeds en externe hardware, en om complexe afspeelfuncties uit te voeren. Vereisten: Voorgaande kennis en praktische ervaring in programmeer- en scripttalen is vereist. Studenten moeten eerst de training voor eindgebruikers of gecertificeerde technici hebben afgerond, maar ook praktische kennis van Designer en Content Manager hebben. Daarnaast moeten studenten in staat zijn om te programmeren in VBScript, JavaScript of Python. VBScript is de primaire taal die gebruikt wordt in deze cursus.

Contact opnemen