Communiceren

Narrowcasting, oftewel Digital Signage, is het communiceren van informatie gericht op een bepaalde doelgroep, op een bepaalde locatie en op een bepaald tijdstip. Dit gebeurt via digitale schermen, al of niet interactief, op afstand en met relevante content.

Digital Signage is zowel te vinden als reclame of corporate communicatie in finance, retail, QSR restaurants, entertainment, autobranche, gezondheidszorg en het onderwijs. Narrowcasting kan bijdragen aan een unieke en persoonlijke manier van communiceren zowel naar klanten als naar het eigen personeel.

Door middel van Narrowcasting kan men op veel verschillende soorten beeldschermen dynamische informatie tonen. Een afspeellijst kan bestaan uit content, afbeeldingen, video’s en zelfs live feeds zoals weersvoorspellingen of het nieuws.

Het belangrijkste aspect van digital signage is de boodschap die men wilt overbrengen. Deze dient goed leesbaar te zijn en op een dynamische wijze te worden gepresenteerd.

Scala is al vele jaren actief op het gebied van digitale communicatie. Ontdek waarom vele bedrijven, in meer dan 100 landen reeds hebben gekozen voor Scala Narrowcasting.

Narrowcasting mogelijkheden

  • Trek de aandacht; Informeer de klant op het moment dat een beslissing wordt genomen
  • Dynamisch; creëer interactieve content afhankelijk van uw doelgroep
  • Kostenbesparend: Verlaag drukwerk- en distributiekosten
  • Breed inzetbaar: Ondersteund een breed pakket aan technologieën.
  • Maximale flexibiliteit –  beheer centraal, op afstand, lokaal of wereldwijd – 1 scherm of duizenden schermen

Succesvolle case studies

Bekijk de casestudies die laten zien hoe onze klanten Digital Signage toepassen.

Spreek met onze Experts

Scala gaat verder dan traditionele narrowcasting oplossingen. Door de jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van digital signage kunnen wij u in de wereld van Digital Signage het beste advies geven over de vele mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze narrowcasting experts staan voor u klaar met maar liefst:

  • 25 jaar ervaring
  • 500 partners
  • aanwezigheid in 90 landen
  • actief op meer dan 500.000 schermen

Ook Amsterdam RAI , Rabobank, Argos, IKEA, Tommy Hilfiger, TMobile, Carrefour, Colruyt, Shell, Esso, McDonalds, Burger King,  DNB en vele anderen maken al gebruik van Scala Narrowcasting oplossingen.


Kortom neem vandaag nog contact met ons op!

Vul het formulier in of bel ons +31 (0)46 8080 151.

Contact opnemen